Reseblogg 10

Skärgårdsfestival… Alla städer ska numera ha sin festival, skådespel åt folket istället för bröd.. Vilken gammal grek var det som hittade på det uttrycket? Eller var det jag??

Karlskrona kommun har ju ett och annat att fixa som kostar pengar, en underbemannad socialtjänst som har kostat en flicka livet behöver förstärkning men det finns inte personal att få tag på så dom pengarna har sparats.. Kanske till festivalkostnaderna.

Men trevlig har det varit och ett himla drag på stan..
Carola har varit här, Magnus Uggla också, så det har varit ett par dagar med riktigt stå hej.. Det oväntade fina vädret har ramat in allt på ett fint sätt.
Trevligt umgänge med släkt och vänner och besök i båten av ”lånehunden” har satt fin kant på vår semestertillvaro.

Vädret ja, jag undrar om det äntligen ska bli något bättre, tänker på alla som idag har packat ihop sina husvagnar, tält eller husbilar och åkte hem efter en synnerligen dålig väder period. Visserligen påstår statistikerna på smhi att juli har varit lika varm som vanligt.. Då tänker jag osökt på flera andra statliga verk som inte heller klarar av att få till statistik som stämmer..

En säker statistisk notering är att jag har tid på mig så jag väntar in bra väder jag..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *