Läget..

Härom dagen slank vi in.. In i februari alltså. Skönt, våren närmar sig och jag har koll på att solen följer den uppgjorda tidtabellen, hon går upp lite tidigare varje dag och framför all lite längre åt öster för varje dag. Men just idag så håller hon sig undan, mulet, lite kallt och regnigt till och med lite snöigt.

Ett vårtecken är att jag är klar med vinterns kriminalspänningsroman… Alldeles i rätt tid för nu är det hög tid att komma igång med vårrustandet på båten. Innan vi vet ordet av så är vi i april och jistanes vad det blir stressigt då, i alla fall om man har en träbåt.

Funderar på om det är dags att sälja båten.. Önskar en båt som jag ska lägga på presseningen på i oktober och sedan packa upp den i maj och sjösätta.. Lite frestande är det. Men en bit in i maj, när masterna är på och allt är klart så brukar säljlusten försvinna.

Boken ja, den heter “När ingen vet” och är en dagsfärsk historia som man kan oroas en hel del av. Hoppas på boksläpp till påsk om allt funkar på förlaget. Återkommer om det.

Hoppsan nu snöar det lite, kanske lika bra att tända en brasa i kaminen och sätta på kaffet, skönt att inte ha bråttom..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *