Åt vilket håll?

Granen har gjort sitt, vinterstormarna har tagit kål på min gran.. Men fantasi som jag har så börjar jag genast fundera på om det betyder något?

Granen lutar kraftigt åt norr eller snarare åt nordost.. Trots att jag i höstas stack ner ett rör i marken och tömde i lite cement för att det skulle hålla. Men jag ser tydligt att inget står stadigt om det inte är förankrat med stadiga rötter.. Då hjälper inte ens cement.. En politisk parallell? Jodå visst kan det vara så.

Nää jag tror att granen visar åt vilket håll jag ska segla i år, norr ut… eller visar den möjligen från vilken håll vinden kommer? Från norr.. då blir det motvind om jag seglar norr ut.. Kryssa och kryssa och kryssa.. njae det vete sjutton om jag orkar med i år också. Eller menar den att det kan vara läge att låta båten ligga stilla i år? Hemska tanke..

Det kan ju vara så också att den vill berätta för mig att julen är slut.. Eller bara klaga på att jag har satt upp den så himla dåligt.

Ja det är mycket att fundera på när jag ska välja vad det jag ser egentligen betyder…

Vad betyder tex värdlandsavtalet?? En ny fundering som börjat virvla runt i mitt redan röriga huvud.

God dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *