Vem får jag när jag röstar?

När jag röstade i förra valet, röstade jag på mitt parti S men vad fick jag?
Centerpartiet, Liberalerna och Krist-demokrater….
Dem ville jag ju inte ha!

Om jag tittar på vad dessa tre partier har åstadkommit så blir det en deprimerande lista.
Centerpartiet-Liberalerna och Kris.Demokraterna bygger hus överallt i stan, alla parkeringsplatser försvinner och många öppna ytor byggs igen.

Men hallå säger C-L och KD… vi har en så stor bostadsbrist i Norrköping så vi måste bygga, ungdomarna som vill flytta hemifrån har inga lägenheter..

Jag vet men lägenheterna blir så himla dyra så inga ungdomar har råd med dom, ex en tvåa hyresrätt kostar med garage ca 8000 kronor per månad!

Ja ja säger C-L och KD visserligen blir det dyra lägenheter i nyproduktion men dom som har råd lämnar en annan lägenhet istället!

Visst det är bara det att de lägenheter som lämnas är också väldigt dyra..

Ja ja säger C-L och KD men om några år så kommer det nog att bli billigare hyror när flyttkarusellen har gjort sitt..

Jag tror inte att C-L och KD vill att vi ska ha billiga lägenheter i stan, dom vill nog bara få höginkomsttagare hit..

C-L och KD drar in busslinjer på landet för att det ska gå flera bussar i stan.. så menar Centerpartiet att hela kommunen ska leva och ha service men inte på landet..!!

C-L och KD bygger in en jättestor järnvägsstation mitt i stan, för ostlänken vet du!
Men en järnvägsstation mitt i stan kommer att generera massor av annan trafik, kräva parkeringsplatser mm dessutom ett ständigt buller dygnet runt av alla bilar, bussar och tåg som ska trängas in mitt i stan..

Detta åstadkommer Centerpartiet, Liberalerna och Kris. Demokraterna. Till yttermera visso stödda och påhejade av mitt parti Socialdemokraterna!!

Jag vill inte ha det så här! Så vem sjutton ska jag rösta på nästa val?? Jag får ju hela kommunala pyttipanna regeringen ändå!
Hjälp!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *