krig skapar flyktingar.

Ministern ringde. Kalle alltså, han är ingen minister. Han är möjligen en ledare eller ledande profil, i Norrköpings A-lag, inte fotboll alltså utan det vanliga A-laget som man nu, med viss framgång, motar bort från Hörsalsparken

Gatans A-lag vinner aldrig några matcher men de förlorar heller inga.
Dom är följsamma och låter sig alltid fösas undan till någon plats där vi ska slippa se dom.
Inte så att de stör oss eller är bråkiga, men blott att de finns, ger oss dåligt samvete och vi tänker nog att vi kanske är skyldiga till deras misär och utslagna situation.
Vi som alltid är mera rejäla och skötsamma och gärna rynkar på näsan åt A-laget som vi har konkurrerat eller stött ut, så de inte kan vara med i en endast match längre..

Han ringer ibland, ministern alltså, och idag hade han synpunkter på alla dessa flyktingar som översvämmar oss! Inte för en sekund så att han inte välkomnar dom som flyr, han tar i mot dem med öppna armar, men som han säger…
Varför i helvete säljer vi vapen till alla som vill bråka? Vi säljer vapen och vi, läs USA, lägger näsan i blöt över allt för att “ställa iordning”
Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien och nu via Saud Arabien, Jemen..
Dom, USA alltså, skapar jättelika flyktingströmmar i världen bara för att dom inte kan sköta sitt och för att dom är så sugna på att sälja vapen till både kreti och pleti!
Näe faan, lägg ner USA så vi får det lite lugnare här i världen..

Men nu blir det frukost.. Olle har fått tag på en halvflaska så vi ska dela på den. Hej då polarn, klick! Han la på luren och samtalet var avslutat.

Ja ja ministern han har förmågan att se stora problem på ett enkelt sätt och då syns faktiskt lösningarna bättre!
Lägg ner USA!

God morgon!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *