Promenadtankar …

På min morgonrunda nyss, kom jag att tänka på den politiska ordningen vi har för när varande.
Vad beror den på och vad ska vi göra åt den..
Ja det ser ju dystert ut för mitt socialdemokratiska parti.
Men jag tror att det är en logisk följd av att avvika från grundideologin, vi är ett parti som ska stå för utjämnande av inkomstklyftor och ökad solidaritet, inte för skattesänkningar och privatiseringar mm.!
Att stora grupper känner sig missnöjda förvånar mig inte.
Dock blir jag jätteorolig av att så många sympatiserar med Sverige Demokraterna!!!
Men, Om man nu är missnöjd med utvecklingen i samhället så är det svårt att välja något av de övriga partierna som ju gemensamt har ansvar för den position vi har i dag. Alla är ju inne i hopkoket av partier som är så förödande. Eller som en arbetskamrat sa en gång “Vi har en pytt i panna regering”. I pytt i pannan finns det lite av allt och det verkar inte vara det vi vill ha?
Då blir det ju bara SD kvar och det partiet är idag en stor bluff!

Ja det var ju tur att promenade var uppfriskande och att luften i dag var torrare och lättare att andas, för mina tankar var inget behagliga.

Tjingeling!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *