Morgonluft eller liklukt?

Nu skyndar flygplatskramarna i Norrköping att titta ut i media Att ryan air drar ner på Skavsta betyder bättre möjligheter för oss I Norrköping ropar dom ut. Och Svedahl kan lugna sina vänner…
Men det är inte morgonluft som andas det är liklukt..
Flygbolagen har konkurrerat stenhårt med låga biljettpriser och det börjar märkas nu.. Dom klarar sig inte längre och kanske inser fler och fler att flyga inte är den mest optimala lösningen på transporterna..
Om vi dessutom tänker på att skattebetalarna i Norrköpings kommun får skjuta till mellan 25 och 40 miljoner om året för att göra konstgjord andning på Svedahls flygplats så anar jag att projektet är klart för nedläggning.

Tjingeling!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *