Att se samband!

I går träffades vi i vår tvärpolitiska kaffegrupp och inventerade aktuella samhällsproblem. Det var första träffen efter att pandemin har till synes, lugnat sig lite.
– Att inte få rullator för utomhusbruk om man inte behöver en inomhus, var första konstigheten vi kom att prata om. Självklart är det lättare att röra sig inne utan rullator än ute, inne kan man ta stöd i möbler och bänkar mm, det kan man inte ute. Här behöver en tokig regel snarare ändras.

Vad mera då, frågade vi oss?
Då ville plötsligt mannen vid bordet bredvid vara med så han sa,
– se hur vi har det med förlossningsvården i framförallt Stockholms läns landsting.. Där i Moderaternas landsting, här personalen så vidriga arbetsomständigheter så de säger upp sig “kvinngrant” ingen personal finns kvar som kan ta hand om förlossning av våra nya barn. Kvinnorna får åka till andra orter utanför Stockholm för att få hjälp.

Mannen vid bordet bredvid, har rätt i sak, men varför ser inte vi medborgare sambandet mellan sänkta skatter och sämre samhällsservice??
Rösta bort de Moderater som tycker att kvinnorna kan föda sina barn hemma och utan hjälp.!

För övrigt så är det ett rackarns regnväder ute också idag!
Vet ni vem “Rackaren” var eller är??

Tjingeling.

2 comments

  1. Jo, bi är några dom ser sambandet mellan skattesänkningar och nedmonteringen av välfärden. Som jag brukar skriva……Som man röstar, får man välfärd. För övrigt……har ingen aning om vem ” ravkaren” var.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *