Energispar….

Swosch… Så låter det det hela tiden när jag är ute på vägarna med min bil. Jag blir omkörd hela tiden och dom som kör om kör ofta mycket fortare än vad jag gör. Det är lite svårt att fatta varför alla som kör så fort, klagar så intensivt på de höga bränslepriserna.. Dessutom vill dom bara att skatterna på bränslet ska sänkas och att biotillsatserna ska minskas.. Miljön är inte så viktig tydligen!


Det är konstigt att så få angriper oljebolagen.. När bränsleskatten sänktes så höjde oljebolagen priset istället.
På min fråga till oljebolagen så svarade dom
” ja du vet rå oljepriset..”
Då sa jag att råoljepriset har ju sjunkit inte ökat!
” Jo ja, det är ju sant men valutan har ju ändrats”
Djävla nys snack! Oljebolagen vill inte vara med och dela på energinotan dom fortsätter med sina vinster utan att skämmas.
Tänk om vi kunde arrangera en rejäl bojkott mot de oljebolag som inte sänker sina priser med en krona vid pumpen!!!

Tjingeling på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *