Hur svårt kan det vara?

Jag funderar på att sälja mitt hus, inte så att det inte är bra eller att jag längtar efter ett annat. Nej det är bara för att jag helt enkelt inte har råd. Det svider… Bästa huset ska gå ifrån bara för att jag inte har råd.. Man måste ju offra sig så våra storbanker får in sina 30 miljarder i vinst! Jag måste ju hjälpa deras aktieägare så dom inte förlorar på den inflation som dom själva har skapat!
Nääe jag har har inte på många år, haft råd till någon onödig konsumtion som bidragit till att skapa inflation men det är jag som får betala den!

Hur svårt kan det vara 2
Barn går i en skola som vi har dragit ner alla resurser till!
Dom barnen får inte den utbildning som dom har rätt till, dom går igenom skolan utan att ha fått grundläggande kunskap i grundämnena, dom har heller inte fått någon social träning och inget om de värderingar som är grunden för ett socialt samhälle,
Dom går ur skolan utan godkända betyg och utan chans att få något jobb, dom vet inte något om de grundläggande värderingarna.
Dom är helt enkelt chanslösa i samhället!
Deras liv är meningslöst. Och det spelar ingen roll om de blir skjutna eller satta i fängelse!
Allt bara för att våra politiska förtroendevalda har dragit in på resurserna till skolan, så att också skolan är chanslös!
En skolklass med trettio elever och en lärare….
Vilken chans har den läraren??
Varför låter vi medborgare detta fortgå? Det är våra barn som politikerna gör brottslingar av!
Och vi har rösträtten att avsätta dom som inte löser detta!

Tjingeling

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *