Dagens

Insnöad… Det har jag känt mig då och då i livet men idag är det bokstavligt. Det har blåst och snöat hela natten. Snön som är ganska fuktig, har blåst ihop i drivor och är väldigt kompakt. Att ta sig fram med en vanlig bil är nästan omöjligt här på vikbolandet. Det är bara att vänta.

Väntar är väl vad den ryska oligarken gör när det gäller SAAB affären. Kommer ni ihåg att redan från början av de här spekulationerna angående SAAB försäljningen så varnade jag för de Ryska intressena bakom Spayker Car. När GM läste min blogg drog de öronen åt sig och stoppade förhandlingarna med spayker Car. De skulle inte göra några affärer med ryska oligarker. Långt långt senare, fick Maud Olofsson veta det också. Men hon förstod nog inte ..just då. Så nu är läget att ryssen är borta ur bilden men, VD för spyker car kommer själv att fixa de 175 miljoner som saknas. Märkligt va? Man kan väl ana ugglor i mossen.

Appropå ugglor i mossen, så är det spännande att följa Folkbladets serie angående vårat kommunala Hamnbolag i Norrköping. Sicket trixande… Jag visste inte… Det är väl normalt att dricka sprit… 40000 kronor sprit på en middag är väl inget, det kostar flera hundra tusen kronor att köra bort snön i Norrköping…. Jaja ni förstår va. Nu gäller det att svänga sig. Det var väl en olägenhet för många att Folkbladet äntligen efter ett processande som kostat hamnbolaget 100000 kr, har fått rätt att få ut den handlingar som skulle ha lämnats ut direkt. Så hanterar de högt avlönade ansvarsfulla styrelsen, med Hans Lundin som ordförande och ledningen i vårat bolag.. Kommunala Hamnbolaget. Det är våra anställda alltså, som beter sig så här! Vad ska vi göra med dem?

Vad gör mitt parti med sådana företrädare??

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *