Förarlösa bilar..

Göteborg kommer att vara först med att testa förarlösa bilar i vanlig trafik. Det tror de iallafall själva enligt nyheterna..
Pyttsan säger jag, här i Norrköping vimlar det redan av förarlösa bilar i vanlig trafik.. Senast nu på morgonen, jag skulle köra ett ärende in till stan tyvärr..
På vägen mellan Mem och Tåby kom den första.. två billängder bakom mig fick sensorerna som tittar framåt syn på mig, där körde den sedan ända till Tåby.. Jo då det satt en förare i men han , för det var en han, hade väl somnat eller om han läste morgontidningen. Tjugo meter bakom hela vägen.
Hade jag behövt bromsa för ett rådjur eller en räv eller katt.. inget särskilt ovanligt, då hade han, den förarlösa, kört på mig bakifrån utan vidare prut..
Djävla idiot!

När jag väl kom in till stan så vimlade det av bilar som körde för nära, skiter i att blinka, kan inget om fildelning.. förlåt filbyten menar jag..
Värst är faktiskt en del av de så kallade, Herrelösa bilarna.. det är förarlösa men med en kvinna vid ratten.. En del kör så in i hel…. och en del skiter i allt men… blinkar gör dom, de börjar blinka fyra kvarter före de ska svänga. Hur sjutton ska man då veta när… de svänger.
Visst är det spännande med förarlösa bilar.. Men vet aldrig vad som ska hända.

Det är som när Stefan Hagfelt, en ökänd moderat debattör i Norrköping, skriver sina tjatiga debattartiklar i tidningarna. Man vet aldrig vad han ska dra till med..
Först påstår han en massa om sina politiska motståndare, oftast så stämmer det inte alls, sedan sätter han igång och argumentera mot dessa sina egna, påstådda fakta.
Jodå han lutar sig säker tillbaka efteråt och känner att han vunnit debatten.. Klart att han vinner med den debattekniken..
Han är som en papegoja som bara tjatar om och tjatar om.. Så jag vet inte om man kan använda begreppet förarlösa debattörer.. men i så fall så är nog han en sådan..

God dag på er, och.. se upp så ingen kör för nära er framför..

4 comments

  1. Hornen växer aldrig ut så snabbt som när man sitter bakom ratten…
    Men förarlösa bilar låter rättså huvudlöst. Osar övertro på tekniken.

  2. Det är ju bra att du är modern, men att köra försiktigt och ta hänsyn till andra trafikanter behöver inte betyda att kvinnor kör sakta i trafiken många olyckor skulle nog kunna undvikas om det sitter en kvinna bakom ratten

  3. Nej då min kvinnosyn är modern… Det finns många kvinnor som kör jätte illa och dessutom för fort. Men det finns också många som är försiktiga. Å andra sidan så är det ju inte självklart att man är bättre på att köra bil bara för att man kör sakta.

  4. Nu tycker jag att du har en föråldrad kvinnosyn ,ungefär som att kvinnor ska stå vid spisen och föda barn ,det har visat sig i statistiken att kvinnor är bättre bilförare än män de kör försiktigare och är mera uppmärksamma i trafiken

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *