USA är smarta..

Tänk va smarta USA strategerna är.

Med att skapa sig makt över länderna närmast Ryssland, direkt eller indirekt via NATO så kommer de att ringa in Ryssland totalt.
Nato garanterar att vapenarsenal samlas i de “NYA” EU länderna; Polen, Rumänien, snart också Ukraina. Afganistan och Irak är inga NATO länder ännu men vänta bara.. Eller är de kanske det redan??

Med att ringa in Ryssland vinner USA två fördelar, dels kan de placera ut sina vapen inom räckhåll för att nå långt in i Ryssland.
Men framför allt när… kriget brakar loss, så kan USA sin vana trogen, föra krig hemma hos andra nationer..

Kriga sönder Europa och kamma in kosing på att bygga upp det igen efter kriget.
USA vinner pengar, makt och framför allt det Ekonomiska hotet som EU i dag kan komma att utgöra mot USA försvinner i krigsspillrorna.

Kina då? Ja frågan är om inte kina snart faller ändå. Mer och mer tyder på att Kina har byggt upp ett ekonomiskt korthus, där plötsligt allt kan rasa omkull på en gång. Kanske…

Till slut frågar jag mig vems ärende EU gick när Rumänien upptogs i EU, detta land som inte kan ta hand om sina egna medborgare, istället får deras fattigaste medborgare resa ut i världen bla Sverige, för att tigga ihop till sin försörjning.
Varför togs Rumänien in i EU och vilket ansvar har EU för det som sker där nu??

Det blev mycket utrikespolitik idag. Nu ska jag njuta av det vackra vädret.
God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *