Det kan väl inte vara möjligt..

För drygt en vecka sedan så skrev mitt husorgan Folkbladet att koncernchef i vattenfall när affären med Nuon gjordes upp var den här Norrmanen med det konstiga namnet.. Nåja det visste jag men så skrev dom också att koncernchef för just Nuon, var också norrmannen med det konstiga namnet…

Kan det vara möjligt? Jag skrev ett mail till Folkbladets ansvariga utgivare och frågade om det verkligen kunde vara så eller om tryckfelsnisse hade varit framme.. eller i värsta fall.. om jag skulle ha läst fel..

Orsaken till att jag undrar är naturligtvis att vattenfall och Centerpartiets Maud Olofsson, betalade dubbelt så mycket som företgat Nuon var värt..
Om det var så, var det då också så att norrmannen med det konstiga namnet, stoppade resten i sin egen ficka?? Eller… må gud förbjuda, delade han och Maud Olofsson på pengarna.. ?

Det måste ju finns någon anledning till att Centerpartiets dåvarande ledare säger att Regeringen med Moderaterna i spetsen, var informerade om affären innan den gjordes upp… Medan Moderaterna förnekar detta konsekvent..
Men det är klart Moderaterna brukar inte veta så mycket.. Alla vi andra visste om den här affären men inte moderaterna.. Märkligt va?

Nå vad har då ansvarig utgivare för Folkbladet svarat på min fråga? Var det sant som de skrev eller var det fel? Ja ännu så har han inte svarat….

Demokratiministern Birgitta Olsson, var orolig för att inte partiernas vallistor har bättre representation för de olika åldersgrupperna.. “Det är inte bra för demokratin” sa hon…

Pyttsan säger jag.. Att två ministrar inte kan komma överens om vad de vet och om de vet.. utan i praktiken påstår att den andra ljuger… Det är ett hot mot vår demokrati…
Dessa partiers agerande, skapar grogrund för politikerförakt, misstroende och missnöjespartier…
Ska vi ha det så? Nej för sjutton bort med dom!

I övrigt ser det ut att bli en bra dag.. God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *