Lite över en vecka..

Lite över en vecka har nu gått sedan min seglande avfärd. Resan har gått från Mem, vid Göta kanals utlopp i Östersjön och norr ut till Norrtälje. En resa i strålande vackert väder och genom världens.. finaste skärgård. Som varande seglare, kan jag inte önska mig bättre. Det ska möjligen vara vind från rätt håll då.. Men det lilla står jag ut med, kryssa mot vinden eller åka motor, dagsformen avgör.
Torsdag fredag och lördag är vikt för en sommarträff med bara gamla veteranbåtar. Norrtäljes kommun ställer upp med hamnplats till oss ca 20 gamla båtar. Publiktillströmningen har varit stor och alla gläds med oss i båtarna. Verkligen en underbar seglingsresa och ett härligt möte med dessa kulturskatter.

Nu ska jag vänta in lämpligt väder för att sätta kursen mot Finland, Åbolands skärgård. Ibland är livet härligt och just nu är det ibland…

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *