Satsning på skolan ..

Satsning på grundskolan Eller inte? Det är frågan, skulle Hamlet ha sagt..

Norrköpings politiska majoritet, pyttipanna kvartetten Socialdemokraterna, Folkpartiet, Centerpartiet och lilla lilla vickevire.. Kristdemokraterna alltså. Har beslutat om en välbehövlig satsning på grundskolan i Norrköpings kommun.

Men hallå där, säger Högern, Moderaterna alltså, det är väl ingen satsning när alla extra pengar går åt för att täcka underskotten från tidigare budgetar??
Faan trot, visst verkar det skumt?

På fullmäktiges sammanträde fick skolkommunalrådet Olle Johansson en fråga så han skulle kunna klargöra och undervisa de här okunniga moderaterna, och för allt i världen också för mig..

Men han Skolkommunalrådet Olle Johansson socialdemokrat, tog inte chansen att förklara vad han och de andra i pyttipannakvartetten har hittat på.
Han struntade i det!!

Nå jag har ju Folkbladet som tur är och där fanns ett Axplock ur budgeten. Med reservation för Folkbladets förmåga att skriva sanningar, så framstod väldigt tydligt att..
Ned dragningen i skolan är större än satsningen.. Hur faan går det ihop??
Kanske kan min representant i kommunstyrelsen skolkommunalrådet Olle Johansson (S) förklara för mig, gärna med hjälp av en utbildad pedagog, så jag förstår..

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *