Nu tändas tusen juleljus

För att balansera julkalendern på tv som hitintills inte nämnt att det ska bli jul så ska jag ge mig ut på en ljuspromenad i Norrköping.. En tydligen mycket fin promenad enligt dagens tidning. Men det behövs i mörkret eller som Astrid Lindgren skrev “mitt i kolsvartet” hmm det kanske inte var Astrin Lindgren förresten. ja ja kolsvartet är där mörkräddet bor vet ni..

Ja tänk att lite konstigt ljus kan bli konstljus eller till och med ljuskonst.. Vi behöver allt ljus vi kan få nu konstigare är det inte..

På morgonens promenad, (händer lite sällan numera) så såg jag den. Stjärna ni vet, stjärna i öster. En kamera bild från en snökäpp som bevis. Ja snökäppen kan fungera som stöd inte bara vid snöplogning utan också vid fotografering med lång slutartid.. Den stora stjärnan är månen.. måne på halvljus men strax lite under till vänster, där är den.. Stjärnan i Öster! jahaja bara att börja vandra däråt då å ta med någon julklapp kanske. Hoppas att jag hinner fram till Trettondagen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *