När chefen inte vet!

Oroligheter och obehag i Klockartorpets centrum vållar enligt obekräftade uppgifter, stor personalomsättning på Kultur och fritidskontoret i Klockartorpet.

När media frågade Chefen på kultur och fritid i Norrköpings kommun, varför det var så många som hade slutat i Klockartorpet svarade hon,
“Det vet inte jag det får du fråga dom som slutat om”

Med den inställningen hos en ansvarig chef så anar jag lösningen på en del problem i den kommunala organisationen..
Det måste vara chefens absoluta skyldighet att veta varför personalen slutar!

Nähä, nu ska jag ut och se om jag kan ta mig till stan i halkan.. En hel del snö har fallit och jag fick äntligen möjlighet att köra min väl begagnade snöslunga. Det gick inget vidare.. Grannen handskottade sitt på mindre en halva tiden..

Apropå snö, så skrev jag till trafikverket tidigt i höstas och påpekade behovet av snöstaket på en par korta sträckor på våran väg. Dom.. Trafikverket, har inte bekvämat sig med att svara ens, mycket mindre har dom ställt ut något snöstaket.. Så nu funderar jag på att JO anmäla dom!

Men som sagt.. nu ska jag till stan.. tjingeling!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *