Norrköpingskommun igen!

När en stödassistent på ett boende för barn med funktionshinder i Norrköping, leker med barnen och tejpar för barnets mun så som barnet tycker om att leka, blir hon avstängt från sin arbetsplats utan lön i 30 dagar medan utredning pågår..

När Tekniska kontorets chef delar upphandlingssummor för att slippa följa lagen om offentlig upphandling, stängs han inte av alls, inte ens hans dator och pärmar beslagtogs för utredning. Han bara jobbar vidare med full lön!

När kommunens IT enhet struntar i upphandlingsreglerna blir ingen avstäng under utredningen inte. De bara jobbar på med full lön..

Men det är väl inte så farligt att ge sig på en stödassistent förstås så där visar vår kommunledning sitt mod!

Djävla fegisar!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *