Spännande..

Full fart på höstens och vinterns skrivande, halva romanen förra vintern och nu fortsättning. Jag tog lång tid på mig att läsa in mig i min skaparbubbla men nu är jag där. Boken blir en spänningsroman med mobbing som förtecken, äcklig? Ja stundvis men ändå…

För att hålla författardrömmen vid liv så var jag på ett boksläpp i gårkväll… Kerstin Ryderstedt och Åke Bjurhamn släppte sin sjunde roman. Handlingen utspelar sig i Norrköping med Crescendo som viktig plats.
Därför var boksläppet placerat på jus Crescendo i samband med kvällen jazzkonsert.
Jag ska läsa boken och återkommer senare med en liten recension..

Här i Norrköping kan man följa Krist Demokraternas dödskamp.. Lika spännande som vilken roman som helst.
KD är på väg ner under spärren för att få vara ett riksdagsparti och i det läget flörtar dom vilt med vilka av mörkrets krafter som helst!
Det ska nu byggas en Moské i Norrköping och KD har gått ut med att de ska rösta emot ett torn (minaret) på moskén.
Detta för att hindra böneutrop i tid och otid, det kan ju bli lika störande som när svenska kyrkor ringer i sina kyrkklockor.

Det märkligaste är att KD inte har någon plats i bygglovsnämnden så dom kan rösta mot! Men skramla i kulisserna funkar ju alltid!
Men som sagt, en spännande dödskamp för dom!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *