Ny blogg ny tid!

Nu får jag hoppas att den nya bloggen kommer att fungera.
I går blev jag varse att nytt fungerar bättre.. I mitt parti i Norrköping, skulle ett fyllnadsval göras till ordförande för socialnämnden. Vi var två nominerade varav jag var en..
Jag är en rutinerad men något till åren kommen, just socialnämnden har varit mitt verksamhetsområde i mera än tio år. Så när jag tillfrågades om jag vill ställa upp på en nominering så tackade jag något tveksamt ja.

Dessbättre så hade valberedningen hittat en ung grabb drygt trettio år, som skulle passa för uppdraget. Han var också rutinerad i socialnämnden och dessutom sekreterare i partiet högsta beslutande styrelse i Norrköping. Så med tanke på att det sjunker på tillgängliga medlemmar som kan ta förtroendeuppdrag så är det kanske nödvändigt att sätta många uppdrag på var och en..

Nå han kommer att hinna med allt för han är ung och stark, så jag önskar honom all välgång i de viktiga uppdragen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *