Hösten trycker!

Just nu är det mycket vackert ute, solen lyser på alla gula blad. Ljuset är så behagligt för ögonen. Temperaturen hjälper till att göra upplevelsen behaglig. Jag har varit ute på morgonrundan, idag tillsammans med lånehunden Åskar. Han är gammal så det går inte så fort och det är vilsamt också för mig.

Temperaturen ja, tur att det är många plusgrader. Jag har börjat fundera på min snöslunga… Den har aldrig gått något bra och det blir väl inget annorlunda nu.. Funderingen är skroten eller verkstaden..
Kör jag den till skroten så borde jag köpa en ny, det blir dyrt.
Kör jag den till verkstaden så blir det också dyrt och ändå är det inte säkert att det blir bra… Hur man än vänder sig så har man rumpan bak..
om man inte drar ner byxorna för då kommer den fram…

Tjingeling på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *