Håll styrbord håll babord håll rätt som det går!

En av Evert Taubes odödliga visor dyker upp i mina tankar.
Det är väl så Magdalena Andersson, vår eventuellt blivande statsminister har det just nu.
Ett koncentrerat navigerande bland alla blindskär som just nu råder i Sveriges riksdag!
Centerpartiet håller på och stjälper regeringen med sitt rigida sätt gentemot Vänsterpartiet, som faktiskt vill oss väl!

I går körde jag ett gympass …. Det vill säga att jag körde en SAAB! Kära hjärtanes vad jag fick vika ihop mig för att komma i och ur! Den gamla SAAB slogan “SAAB andan en del har den” gjorde sig påmind.. Nu förstår jag varför saabägare är så mjuka i kroppen och kan vika ihop sig hur lätt som helst. I min kropp är det bara vissa delar.. som viker sig hur lätt som helst medan övriga delar är stela som pinnar!

Nu ska jag strax fortsätta skriva på min nya roman. Den är “samtida” och förklarar varför vi behöver ett starkt försvar för att skjuta Corona virus mm, sådant som är ett verkligt hot mot oss!
Det är klart vi har ju den där rädda stackaren i Belarus förstås… Situationen där kan ställa till nästan vad som helst..

Tjingeling.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *