Eftervalsanalys.

Jag vaknade av telefonens pockande signal,
-Hallå sömntuta är du inte uppe?
Det var “ministern” min gamla skolkompis från 100 år sedan. Han är inte så morgonpigg egentligen men hans livsomständigheter gör att han bor på ett av kommunens härbärgen. Där måste man vara avspritad, nycker alltså för att få bo. Dom som inte är nyktra är hänvisade till ett natthärbärge där dom får komma in sent på kvällen för att sedan gå därifrån tidigt på morgonen.
Lite frukost och sedan ut! Det är ett “skitliv” brukar ministern säga men hellre det en att sova ute.
Men nu var han på bettet..
– Du hur faan ska det gå med sverigedemokraterna i ledningen här i kommunen. Dom är ju helt rudis , hajar inte ett skit.. Och förresten vad är det för idioter som ha röstat på de där puckona i kommunalvalet?

Men hallå där, sa jag, nu tar du väl ändå i lite, hur kan du veta att SD i kommunfullmäktige är så korkade? Du känner väl ingen av dom!
-jojomen det kan du va säker på! Jag är med på varje fullmäktigemöte under hela vintern. Och det jag ser är sju stollar som aldrig tycker något och sju till som är politiska vildar, dom bara sitter där och suger åt sig av våra surt inbetalade skatter. Jävla parasiter!!
Dom bara sitter där och kostar pengar utan att uträtta ett dugg!
Men nu då nu blir dom ju flera och hur fasen ska dom kunna göra allt som dom sagt att dom ska,
Sänka bensinpriset,
sänka elpriset,
stoppa skjutandet bland alla banditer.
Och jaga ut alla utlänningar..
Det går inte att fixa något av det här hur bra järnrör dom än har!
Förresten dom är ju för faan utlänningar själva dom flesta av dom så det är väl bara att dom ger sig iväg!

Stopp där, nu tar du i så jag skäms lite för dig. Men det är roligt att du går på fullmäktigemötena. Jag visste inte att du var så intresserad?

-Ähhh jag är inte så intresserad men jag kan ju sitta där i mötessalen i värmen istället för att sitta ute tills härbärget öppnar..
Men nu har bolaget öppnat, så nu blir det snart frukost… Hej på dig!

Ja vad ska man säga? Han är väldigt rättfram han minister och när jag var liten så fans det ett talesätt som sa: Av fyllon och barn, får man höra sanningen…

Tjingeling!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *