Besvärande tomt i huvudet.

Godmorgon bloggen.
Jag tänkte skriva något underfundigt med lite humor i. Men det tog stopp.
Det politiska stilleståndet är väl lika påtagligt som mitt eget stille-stånd efter att nyligen ha fyllt en massa år igen… Jag kan inte räkna dem alla!
Så politiken får vara idag, annars brukar den vara underfundig så det förslår.
Det jag kan säga är att jag hoppas att Andreas Norle´n blir kvar som riksdagens talman. Den bästa vi haft på länge!

Näe jag får ringa till ministern och kolla om han har något roligt att prata om….

Hallå Kalle! Kan jag störa dig en stund?
-Ja för faan kör på bara!

(Kalle är en gammal skolkamrat från lågstadiet, en glad kille som gärna sjöng rocklåtar på den tiden. Vaken och klok var han också.
Efter skoltiden kom vi ifrån varandra och det började gå snett för honom. Spriten tog över och nu i vuxen ålder är han en i gänget av A-lagare i Norrköping.
A-lags gänget är det enda gäng som ha får vara med i.. Men där kommer hans politiska medvetenhet till sin rätt. Dom andra i gänget tycker att han kan så mycket, så nu mera kallas han allmänt för “Ministern” och faktum är att dom lyssnar på honom, så han gör en viktig samhällsinsats.
Mer än vad man kan säga om en del av våra förtroendevalda i Kommunfullmäktige!)

Hej ministern, jag sitter här och ska skriva dagens blogg men det är brist på fantasi. Har du något som skulle passa tror du?
– Mjaä det vete faan, men det skulle vara den där mordbrännare i Lindö då förståss . Han du vet som tutta på en villa där hans anhöriga bodde bara för att dom inte hjälpte honom med kosing. Han var ju kraftigt beroende av allt möjligt och inne i ett gravt missbruk.
Men det kan ju drabba den bästa!
Men, han har varit intagen på behandlingshem flera gånger och det kostar stålar ska du veta. Kommunen har betalat massor med kulor till olika behandlingshem men inget hem har hjälpt honom… Dom skiter i hur det går bara dom kan sno åt sig skattepengar…
Det värsta är att socialnämnden som har ansvaret för detta också tycks skita i det, eftersom ingen uppföljning görs och inga krav ställs på behandlingshemmet. Visst är det jävligt, han kommer aldrig att bli bättre..

-Du jag måste sticka det vankas frukost i Hörsalsparken, Evert har kommit över en flarra vin! Vi hörs.
Han la på och försvann. Ja ja, då får jag väl hoppa över bloggen idag eftersom jag inte har något att skriva om….

Tjingeling.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *