Varför är det ingen som vet?

SD-kommunalrådet Christopher Jarnvall från Norrköping sålde under åren kring millennieskiftet hemligstämplade uppgifter till den franska helikoptertillverkaren NH Industries, skriver Norrköpings Tidningar.
Jarnvall jobbade då på Försvarsmaktens informationsavdelning och informationen han sålde handlade om en upphandling av helikoptrar som NH Industries till slut vann. Dokument som NT kommit över visar att en kvarts miljon kronor sattes in på Jarnvalls konto i början av 2001, men en försvarskälla säger att han troligtvis fick mer.

Jag måste tillskriva Sverige Demokraterna i Norrköping en viss utveckling! Förra mandat perioden var deras gruppledare väldigt sugen på att snorta heroin… Han fick gå från partiet men valde att stanna i kommunfullmäktigen och sno åt sig av våra skattemedel, det du och jag betalat in till vårat gemensamma bästa. Det har den Sverigedemokraten stoppat i egen ficka.
Nu har vi en ny gruppledare för Sverige Demokraterna i Norrköpings kommun. Han har dragit på i bästa spionstilen, se nt artikeln ovan.

Det har alltid funnits egoistiskt pack i landet men varför samlas de hos Sverige Demokraterna?
Och, framför allt… Hur kan det komma sig att en enda svensk, har röstat på det här packet?

Jag har skrivit en roman om detta…
“När ingen vet”
utgiven på förlag Solentro och finns hos internetbokhandlarna och hos Nextory

Tjingeling

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *