Totalt ansvarslösa löner!!

2021 höjde Postnords vd sin lön med 21 procent, och gick från en månadslön på 583 333 kronor till 708 333 kronor. Året efter höjde Postnords vd sin lön med 19 procent till dryga 842 000 kronor i månaden. Det motsvarar 30 brevbärarlöner.”
Hur kan vi tillåta dessa fantasilöner åt vår personal?

Vilka politiker tar tag i detta vansinne? Vilka ansvarskännande bolagsstyrelser tar tag i detta?
Fantasilönerna hånar oss vanliga människor, som var och en, gör minst lika bra jobb på våra arbetsplatser!

Var och en som idag kämpar med sin ekonomi, för att betala bolåneräntor, skyhöga matpriser, i ett samhälle där alla har fått det sämre utom den här ekonomiska överklassen som snor åt sig den största delen av vinsterna på det vi gemensamt producerar.

Att ni inte skäms!
Att regeringen som kan göra åt detta när det gäller statliga bolag, inte skäms , Att våra fackföreningar som har till uppgift att se till att vinsterna fördelas rättvist, inte skäms, och framför allt… våran politiska opposition som helt giestlöst bara ser på när de ekonomiska klyftorna i samhället bara ökar och ökar… Ni borde verkligen skämmas!

Tjingeling!

Alla reaktioner:2Ingrid Rohlin och 1 till

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *