politik dagens händelse.

Äntligen har Göta Kanal AB insett att en båtlyft i Söderköping, skapar mera problem en vad den löser. Det blir ingen båtlyft.

Söderköpings kommunalråd Magnus Berge (C) är förvånad över kanalbolagets avhopp. Magnus Berge förstår tydligen inte att det är två kilometer genomfart i Söderköping med en lång radda trafikljus som skapar köerna. Endast i undantagsfall är broöppning på Göta kanal orsaken.

E22 är en starkt trafikerad väg. Det fyller på med bilar i snabb takt 90km/t från båda hållen så blir det plötsligt 50 km/t samt en massa stoppljus genom Söderköping. Det är väl självklart att det blir köer då! Det borde väl också Magnus Berge (C)) i söderköping förstå.

Bygg istället en jättestor billyft förbi hela Söderköping, det skulle lösa köproblemen.

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *