Dagens reflektion.

Det är måndagmorgon och mitt huvud känns inte tungt. Något bekymmrat bara. Jag undrar hur Östergötlands Landsting ska klara det här med influensavaccinationerna. Det skulle ju börja den här veckan men är försenat igen. Jag är rädd för att många hinner att drabbas innan Landstinget och dess leverantörer skött sitt.

Läste i husorganet, Folkbladet, två bra insändare idag. Alla som oroar sig för maten som ska levereras till våra gamlingar, borde läsa den insändaren. Det är så många som med tvivelaktiga uppsåt, skriver ner systemet med leverans av fryst mat, så jag antar att deras avsikt är att skrämma och oroa. Om man bryr sig om våra äldre anhöriga så förstår man att detta är ett bra sätt att hantera mat på.

Insändare nummer två idag redogör mycket bra för turerna rund bidragen till spårvägsutbyggnaden i Norrköping. Även där förekommer en “skitdebatt” anförd av Folkpartiets Mathias Sundin där han inte vet riktigt vad han pratar om och vilka beslut han själv fattat. Det är lättare att försöak smita undan.

Läs dessa insändare i dagens Folkblad om ni har möjlighet. Folkbladet tar snabbt slut på våra tidningsförsäljningsställen…

Just nu tittade solen fram och med sina strålar belyste ekbacken utanför mitt fönster, där en ekorre slänger sig mellan grenarna på snabba ben. Vilken härlig måndagmorgon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *