Måndag morgon.

Äntligen måndagmorgon. Det betyder en ny oanvänd vecka. Vad ska jag använda den till? Naturligtvis är en hel den inplanerat sådan som måste göras, men det finns en hel del tid utöver måstena och det är den tiden jag pratar om. Hur var det nu med att hålla kontakt med de nära och kära, hur bra är vi på det? Det är enkelt idag att ringa till varandra och prata några ord och det är ju ännu enklare att skicka e-post. Men tänk vad ett gammaldags brev betyder, vist är det kul att få ett brev med posten som inte är reklam eller räkningar? Mmm kanske något jag borde göra.

Appropå borde göra så har det varit debatt mellan våra två största partiledare, det vill säga att de anser sig vara de största. Jag håller inte med rakt av och ställer mig ganska tvivlande till den här moderna sortens valdebatter. Det är inte mycket som blir sagt, konkret alltså, många ord blir det förståss. Jag tror att man vinner val på det som uträttas under hela valperioden och inte det som sägs under det sista halvåret. Det vore också mycket intressant för mig att få veta vad de olika partierna tänker göra med förvaltningen av vårt land och jag vill gärna veta när de tänker att det låter sig göras. Då som först har jag något att ta ställning till. Allt tjat om vad andra har gjort eller inte, spelar inte så stor roll.

Spelar stor roll gör dock vilken väg E22 kommer att gå förbi Söderköping och till E4 anslutningen. Det tycks finnas flera förslagna alternativ som är utredda men inte redovisas.. Det är skitdåligt att tysta ner alternativ bara för att de inte innehåller det jag vill. Sådant vinner man inga val på.

För en tid sedan skickade jag ett brev till Näringsdepartementet och Maud Olofsson angående el produktions fiaskot i sverige. Jag har ännu inte fått något svar, trots ganska tydliga påstående i brevet. Men men Maud Olofsson kommer heller inte att vinna något val på detta. Så jag plankar av en insändare i Folkbladet idag, – Hej då Centerpartiet-

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *