Torsdags tankar

Klockan 06.20 fick jag kasta mig handlöst framåt. Det var pricis på vippen att jag missade bordet men blev med ena knät, hängande över en stol. Det stack till i ryggen och räddslan för ett ryggskott kom på mig. Det skulle vara mycket olyckligt att bli skadad i ett läge där det är så mycket att hinna med på båten före sjösättningen. Med uppmanande av lite extrakrafter, nådde jag avstängningsknappen. På radion alltså. En debatt mellan en radiorepresentant och en tidningsrepresentant om att tidningarna påstår att radion börjar sno åt sig tidningarnas annonsinkomster…. Ett mycket intressant ämne men… De kacklade hela tiden i mun på varandra och debattledaren var med i debatten och kacklade också i mun på de andra. Fy så hemskt. Men jag tystade alla tre med ett knäpp. Kan verkligen inte de massmediala företrädarna bete sig lite mera bildat en att kackla i mun på varandra så vill inte jag lyssna..

Lyssnar, det gör inte Norrköpings kommunala hamnbolags chef heller. Eller rättare sagt, han skiter i att svara på Folkbladets frågor. Han har meddelat att efter Folkbladets avslöjande om pikanta detaljer, sprit, på deras bolagsfest. Så vägrar han, Hamnbolagets VD, att prata med Folkbladet. Det har väl sårat fåfängan att upptäcka att inte ens en komunal bolags VD kan räkna med att ha frigång utan också hans verksamhet kan granskas. Nåja, ett tips till Folkbladet är att vi har en “förtroende vald” ordförande samt en hel del valda ledamöter i Hamnbolagets styrelse och det är väl inte fel att ställa frågor till dessa, de har ju faktiskt skyldighet att svara på frågor.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *