Dagens reflektion.

DET ÄR MIN BESTÄMDA UPPFATTNING ATT OM INGET GÖRS NU KOMMER DET ATT VARA FÖR SENT”

Ett citat som jag knyckt någonstans och inte kommer ihåg var. Men inte dessto mindre sant, det gäller att göra något. Om jag hela tiden förväntar mig att någon annan borde eller ska eller har som uppgift, så risker det att inte bli gjort. Nå, är det då inget viktigt för mig… ja skit i det då men.. är det viktigt för mig så blir ju bara jag lidande av att det inte blir något gjort. Att slå en signal på telefon till den där gamla vännen som jag inte pratat med på länge tex. Eller ta tillfället iakt och titta på och njuta av våren som jag aldrig tagit mig tid med tidigare. Nu har jag en chans igen, i Juni, är det för sent då är det sommar.

Så som slutsats av detta tänker jag åka till båthuset och se till att det blir något gjort med båten. Snart är det vår och sjösättning. Den tid på året som jag njuter allra mest

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *