Skärtorsdagen.

Idag går bestörtnings vågor höga i Region Öst. Att regeringen så flagrant har ignorerat behovet av järnvägsutbyggnaden med snabbjärnvägen “Ostlänken” upprör de flesta av våra politiska företrädare, oavsett partifärg. Men det skiter Infrastrukturminister Åsa Torstensson i. Men…. hut går hem, sanna mina ord.

I övrigt så ska vi vara försiktiga idag. Inte nog med att det är skärtorsdag, den dagen då de flesta skärskador uppstår. Det är ju också 1:a April. Min tidning är full av April skämt, se bara:

Det ska byggas höghus i Kneippen… Helt otroligt inte där inte. Höghus bygger man i Svärtinge men inte i stan. Så det så.

För att få parkera i Norrköping ska det krävas att man har en “Miljöbil” Övriga kan få dipens men då till en betydligt högre kostnad. Det är nog bara ett steg till för att se till att det inte ska gå att åka till Norrköping. Tur att vi har Linköping och Nyköping.

Två rånförsök och ett rån på samma dag… När hela stan vimlar av poliser… Visserligen jagar de fartsyndare i huvudsak men nog måste de väl också bry sig om rån… eller?

Åtvidabergs tränare har fått sparken efter tre förlustmatcher… Jaha, vad var förväntningarna då? Det är ju en fullständig omöjlighet att alla fotbollslag ska vinna, hälften måste ju faktiskt förlora. När en tränare får sparken betyder det bara att en annan tränare som fått sparken från ett annat lag, kommer istället och den sparkade tränaren hoppar in i den andra sparkade tränarens lag istället… Förstår ni? Grattis isåfall, för det gör inte jag.

Den gamla Moderata agitatorn i Norrköping, Stefan Hagfelt påstår att Norrköpings kommun har gott om pengar. Ja, det är klart det, för här har inte moderaterna med sina klåfingrar ställt till med några skattesänkarunderskott. Tack och lov så har inte Moderaterna något inflytande i Norrköpings kommun och det ska vi se till att de heller inte får. Eller hur?

Som ni förstår måste alltihop vara Aprilskämt för annars skulle det vara förskräckligt.

Nu ska jag se om jag.. kan lura någon 1:april, för lite kul kan det ju vara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *