Lördag den 13 nov

Lördagsblogg är inte vardag. Jag brukar ligga lågt på lördagar och söndagar. Men idag kan jag bara inte låta bli..

Det är inte röran i mitt parti som triggar mig att skriva, den röran ska vi reda ut efterhand. Men ändå kan man se vissa saker redan nu… Östros, sticker ut hakan och säger” vi ska nog inte höja några fastighets skatter” se där… nu börjar det till socialdemokrater förklädda höger folkets ansikten lysa fram.. Flera kommer var så säker. Jag kommer inte att sörja efter att dessa politiska broilers har bytts ut. Förresten, det finns nog många sådana på många nivåer i mitt parti..

Näe det som fått mig att regera idag är att flera tidningar valt att publicera bilder på den sk Malmömannen. Han som en längre tid gått runt i Malmö och skjutit skarpt mot människor. Bilderna har omintetgjort vittnesmål och försätter våra rättsvårdande myndigheter i stora vittnesproblem. Hur sjutton kan dessa tidningar vara så inskränkta i bollen och så djävla kåta på sensationer att de beter sig på detta sätt. Eller… är det så att de sympatiserar med skjutgalningen och på detta sätt bidrar till “Skyddande av brottsling” ja jag tycker att det borde vara åtalbart det tidningarna har gjort. Men det ända vi vanliga medborgare kan göra är ju att ge tusan i att köpa de tidningar som har publicerat bilder på revolvermannen i Malmö. Vi bojkottar dem helt enkelt så får det svida lite i deras svårt egoistiska själar. Bojkotta alltså!

I Karlskrona är det inte lungt… Där har marinbasens säkerhetsansvariga beslutat att den “civila båtklubb” som utgörs av försvarsanställda, inte får vara kvar i marinens hamn längre.. Löjligt tycker jag med tanke på att Försvarsmatriel koncernen Calor med sina Amerikanska ägarintressen, är hemma stadda i vår svenska Örlogshamn… Jag tycker, som ni vet, att Amerika är ett betydligt större hot mot vår säkerhet än vad en svenska båtklubb någonsin kommer att vara.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *