Sossepartichoklael. 16 nov

Så är det då bevisat. Choklad är nyttigt… Forskarna vid Linköpings universitet visar att en rejäl bit mörk choklad sänker blodtrycket och får oss att må bättre. Det kan tillochmed, verka i förebyggande syfte mot hjärt och kärlsjukdomar. Härligt tänker jag som älskar choklad. För en tid sedan så sa forskarna vid Linköpings universitet att sprit också är bra för hälsan. Jag tror att de lever väl på Linköpings Universitet och troligen har de ganska kul också. Så mina vänner… Ät choklat och ta en wisky, lite varje dag. Det är hälsa.. Skål

Skål vill jag utbringa en för Författaren Sven Wernströms krönika i dagens Folkblad. Han skriver att “sossarnas välbetalda höjdare” inte begriper hur vi vanliga människor tänker. Han har helt rätt. Våra välbetalda partifunktionärer och förtroendevalda på den nivån har helt tappat kontakten med den verklighet som de flesta av oss, deras uppdragsgivare, lever i. Därför ska vi inte bara byta partiledare, för då får vi dras med samma politik bara med ett nytt ansikte, nej vi måste byta ut många… Sätt gärna en tidsgräns på två eller högst tre mandatperioder, för ett uppdrag. Då får vi lite rotation på förtroendevalda och följaktligen hinner de inte glömma vem uppdragsgivarna är och hur deras verklighet ser ut.

Idag hörde jag att Fatygschefen på HMS Karlskrona, hade läst min måndags blogg. Han förstår nu att de kanske inte ska var så nöjda med sin insats i piratjakten. Fartygskapningar har ju ökat medan de har varit på plats.. Bra att han läst min blogg..

Hoppas att regeringen också läser min blogg så de kan ta elprodu(centern)a i nacken. Nu exportera de våran el till andra länder där deras förtjänst är större… På det viset skapar de en elbrist här i Sverige. Den bristen använder der för att trissa upp priset på el för oss i ett land där vi kan framställa tillräcklig med el för våra behov till ett betydligt lägre pris en vad vi får betala de rika elproducent direktörerna… Tvi faan. Någon föreslog en kraftig exportskatt på el.. Bra förslag tycker jag.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *