Onsdag den 17 nov

Nu tror jag att massmedia börjar tröttas lite. Efter ett öronbedövande tjat om vem av socialdemokraternas högavlönade toppar som ska bli partiledare efter Mona Sahlin har de nu inte kommit någon stans. Alla i partitoppen har sagt att det sköter valberedningen. Bra svarat tycker jag. Dessutom är jag säker på att vi i partiets första linje.. inte alls vill ha någon av dessa toppar som tillsammans med Sahlin misslyckats så totalt i två val efter varandra. Nya personer på alla poster är vad jag vill.

Nya personer på kommunstyrelseposten i Söderköping vill inte centern höra talas om. Trots att de tappade rejält i valet och trots att Moderaterna nu är största borgerliga partiet så biter sig Centerns Magnus Berge fast vid kommunstyrelseordförandeposten.. som en Tibetansk Tempelhund. Moderaterna försökte till och med få till ett samarbete med Söderköpings Socialdemokrater, villt påhejad av Folkbladets Ledarskribent WA. Men som väl är, så blev det intet av detta. Är inte dessa partier mer åtskillda i sin ideologi än så, frågar jag mig vad ska jag då rösta på??

Så nu fick jag lite brådis. God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *