Sverige

Ska gå med i NATO utropar Moderata riksdagskvinnan i Blekinge Annika Engblom. Hon hänvisar till att vi deltar i NATO´s krig i Libyen. Hon har inte fattat ett dugg.. Sverige deltar på ett FN mandat och det är en jäkla skillnad. Jag hoppas att det inte är lika dåligt med insikten om detta bland övriga moderater..

Andra som har svårt med insikten är tv´s Mats Knutsson på Rapport. Han anser att Sossarnas nya ekonomiska talesperson Tommy Waidelich, inte hade några besked.. om kommande ekonomisk politik från (S)… Näähä är det så svårt för Mats Knutsson att förstå att först ska partiet på sin kongress… besluta om detta, därefter ska våran partiledning jobba med att verkställa dessa beslut… Följaktligen finns det för närvarande inget för den nya partiledningen att framföra… Ganska enkelt.. Eller hur.

Svårt med insikten kan jag ha själv också.. Varje vår tror jag att vädret kommer att ständigt vara vackert. Samma sak med sommaren. Bara vackra dagar med sol och vind 5 m/s åt rätt håll… Varje år visar verkligheten något annat.. Men det gäller att ta vara på de dagar som är fina. De dagar som det regnar kam jag också ta till vara.. idag ska det städas lite tex.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *