Vargen tjuter

men överröstas av jägarna. Nu är jägarna på krigstigen, i synnerhet de sk “eftersöksjägarna”. I sina kamuflagekläder och sofistikerade vapen säger de att nu ska vi strejka i vårat eftersök av skadat villt bara för att vi inte får organiserad häxjakt på varg i Sverige… Märkligt tycker jag.. får de inte döda varjarna, så tänker de inte döda något annat heller.. ok då, kanske bra. Vargstammen hotar viltet och tamboskapen och framför allt jägarnas hundar… Myter och osanning, de flesta vilda djuren dödas av jägare och bilisterna.. De flesta jakthundarna dödas av jägarna.. och nästan all tamboskap dödas av dess “ägare” med tex farmek som bödel. För detta ska alltså jägarna ge sig på Vargarna..

Idag vaknade jag och tittade ut i fönstret.. Glad för att jag vaknat till ännu en dag men, fy attan vilket väder. Det snöade.. Och jag som planerat en dag med båtjobb i den sköna värmen som fanns igår. Ett rejält men kanske inte så oväntat bakslag.. Får väl vänta till i morgon då..

Nya opinionsmätningar ger att Socialdemokraterna går framåt medan moderaterna backar.. Glädjande kanske.. men jag vill nog ändå påminna om att storleken på partierna avgörs på valdagen.. inte av opinionsmätningarna. Så ingen ska dra några större växlar på detta.

Appropå växlar.. nu skiner solen från en molnfri himmel.. Underbart, på med kläderna och ut..

God dag.

1 comment

  1. Varför bedriva häxjakt på jägare och komma med felaktiga påståenden..De flesta jakthundar dödas av jägare!! Hur lyckades du komma fram till det??

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *