Gode Gud

i Godegård. Nu har tåget kört på en lösspringande jakthund.. Mycket sorgligt tycker jag. Det är lätt att känna med både hunden men framförallt med familjen som äger hunden. Sorg.

Men.. nu vill väl övriga jägarkåren börja skjuta tåg då.. eftersom tågen tydligen är ett hot mot jakthundarna. Som om inte tågoperatörerna har problem nog ändå..

I går kväll såg jag på TV, lite ovanligt, och till råga på allt så såg jag på TV4 och det brukar jag aldrig göra. En svensk deckarfilm.. som är bra och väldigt spännande men… just som spänningen är så tät så det nästan går att ta på den, då.. åker jag ner från stolen slår hårt i golvet och ropar högt… REKLAM avbrott.. de är ju inte kloka på TV 4. Den förbannade reklamen gjorde mig jätte upprörd. Vem i hela världen inbillar sig att jag tar imot den reklamen på någon bra sätt… Fy attan för de företag som förstörde spänningen för mig.. Jag ska aldrig handla en endaste grej hos dem.

Norrköpings kommunfullmäktige, har inte avsatt pengar till grundskolan så det räcker.. Nu sliter skolfolket med att försöka sänka kostnaderna som redan är alldeles för låga. Det är grundskolan som ska ge våra barn en god kunskapsplattform för resten av livet. Men här i min kommun är det minst sagt.. lite si och så med det.. Skärpning kommunledningen.. Så här vill vi som betalar skatt.. Inte ha det.

God dag.

3 comments

  1. tack för dina sympatier för familjen. Hur seriösa dom är vet jag inte då du i nästa andetag för fram att jag som jägare vill börja skjuta tåg!

  2. Tv-reklam är väl inte så kul, men hur allvarligt är det? Jag menar i förhållande till det du skriver i övrigt. Jägares skjutgladhet är allvarligt även om jag tror att även jägare kan hejda sig i lusten att skjuta när det kommer ett tåg. Mer allvarligt är det med pengar till skolan, vet ju att du tagit upp det i en motion i vårat parti kamrat, bra!

  3. Jag håller fullständigt med dig om den där förb… reklamen. Det är avbrott på avbrott i tid och otid, men TV licens skall vi betala. Jag försöker undvika alla varor från företag som stör min TV-tid.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *