Uppslukad

så till den milda grad att det är svårt att hålla koll på övrig verklighet. Det blir jag den här årstiden, när solen värmer, vårblommorna börjar titta upp med ett frågan uttryck i sitt blom-ansikte, när knopparna på björkarna börjar synas utan att ses… bara som ett svagt svagt skimmer och…. Att då få skrapa slipa och måla på en gammal träbåt, fulländar upplevelsen.. Det är nu som sommaren är som allra finast, alla förväntningar på topp och allt innom räckhåll, snart så…

Då är det inte lätt att hålla huvudet kallt och se vad som rör sig runt omkring.. Hur går det tex med skandalbrobygget i Norrköping? Har det kommit tillbaka några pengar? Eller var det lilla kriget bara en rökridå? Hur är det med de upprepade fiaskona i samhällsbyggnadsnämnden.. att gång på gång få bakläxa på de dyra och långt framskridna förslagen om tex Marby.. Vad beror dessa kostsamma fiaskon på och vad görs det för att undvika att det upprepas?

Nåja, just nu så funderar jag mera på vilken typ av färg jag ska måla båten med… Jättedyr och bra eller betydligt billigare och nästan lika bra… Håjaja ja

God dag

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *