Känner lite hot..

Rädd för att bli kvar för gott på Öland… Visserligen är Öland ett gottland men å andra sida så är ju Åland ett öland.. och ett gott land.

Näe det stora hotet är att hustrun tvingade ut mig på en cykeltur.. Du behöver röra på dig, sa hon. Varför då då tänker jag, jag går ju runt på båten flera gånger om dagen, så visst rör jag på mig.

En tandemcykel skulle vi ha, bra då kan ju hon trampa så sitter jag bak med fötterna på ramen.. Nä, du ska sitta fram.. suck. Vi kommer inte till ica affären femhundra meter bort utan att bli osams. Visst, vi kom inte överens ens om vilken trampa vi skulle börja med. Men när jag trampade ner.. då åkte hon upp. varesig hon ville eller inte, så det så.

Nå det gick bättre än vad jag befarade, vi blev inte osams en ända gång. Det var faktiskt till och med lite kul.. men, hon drog iväg med mig till Löttorp, två mil bort… Fyra mil sammanlagt. Detta är farligt för mig. Tror jag håller på att bli en Ölandstok.. Nä snabbt iväg.

Lämnar Byxelkrok kl 05.45 fin vind och vackert väder är utlovat. Nu fortsätter vi söder ut..

Seglar.. lungt. 3 knop

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *