Det är ok att vara korkad.

Tekniska kontoret har satt upp skyltar.. Hastighetbegränsningsskyltar.. alltså, 30, 40, 50, 60, 70, och 80. Hur många som helst.. Antagligen har de inte gjort det själva utan betalat andra för att få det gjort. Antagligen har de inte tillverkat alla dessa skyltar själva heller utan betalat någon annan för det med.. Alla dessa skyltar för tankarna till andra affärer i kommun där entreprenörer som “fått jobb av kommun” också har gjort jobb åt den eller de.. som beställde. Så är det naturligtvis inte när det gäller alla dessa hastighetsbegränsningskylter.. phu vilket långt ord, men visst känns det lite si och så när man ser den här massproduktionen..

Kanske hade det varit bättre om Tekniska kontoret tagit på sig skorna och gått ut på stan för att kolla alla dessa olagliga skyltar som florerar över allt. Om Tekniska kontoret först fått bort dessa skyltar och dessutom tagit in straffavgifter på dem så hade det blivit plats för de nya skyltarna och straffavgifterna kunde kanske ha finansierat hela klabbet..

I Stockholm har den politiska.. moderat ledningen, sålt ut gemensamma skattefinansierade tillgångar för spottpengar.. När Håkan Juholt påpekade att “Moderaterna i Stockholm, skänker bort” gemensam egendom så blev han hånad för det.. också av företrädare för mitt part.. Idag vet vi bättre, han hade rätt. Jag hoppas att det är många som skäms.

Inte nog med det.. De väckta åtalen, jag antar att åtalspunkten var “trolöshet mot huvudman” har lagts ner.. Dessa moderata politiker som delat ut enorma summor av gemensamma tillgångar anses inte ha gjort något brottsligt… Det är inte olagligt att vara dum i huvudet.. Moderaterna i Stockholm kan alltså känna sig lugna..

Våra kommunala politiker som efter ett hysteriskt inköpsstopp i kommunen under hela december, nu istället använder de sparade pengar för att åka till Skottland för att diskutera gemensamma frågor med Linköpings politiker. Kan känna sig lugna, de blir heller inte åtalade, för det är inget brott att vara dum i huvudet.. Inte ens i Norrköping.

God dag.

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *