Nu står hon här igen..

Hon bara glor.. Hoppar till lite och säger, kom nu då. 11 grader kallt är väl inget att gnälla för. Jag försöker förklara för henne att det är bättre att vänta med att gå ut till vi kommer fram i mars -april för då är det kanske lite varmare.. Nänä inte en chans. Hon ska ut nu! Var kommer uttrycket hundväder ifrån? Det är ju hundväder jämt och ständig.. Inget tycks hindra en sådan här galning från att gå ut.

Ja ja, bara att ge upp. Vi ska ju åka till alla skyltar, gågator, enkelriktat och parkeringsförbud staden om en stund.. Fredags fika med en gäng radioamatörer. Trevlig vana vi har.

Problemet är bara hur jag ska ta mig dit.. Att köra och försöka parkera bilen i Norrköping är ju inte så lätt. … Men nu vet jag… Jag kör helt enkelt dit och parkerar på Stortorget trots parkeringsförbud mm. Sedan tar jag telefon och ringer till Polisen och anmäler min bil stulen.. Efter ett tag så ringer de tillbaka och berättar att “Vi har hittat din bil på Stortorget” Bra säger jag, då ska jag bara avsluta fikastunden så går jag dit och hämtar den.. Smart va?.. Jasså inte.. Menar du att inte jag är klok? Nähä ok då, men det är ju inte straffbart att vara korkad…

God dag på er och trevlig helg..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *