Skriva med lappar för ögonen

Hur lätt är det.. Det är jättesvårt. Jag kisar lite till höger om lapparna för att se lite.. Men ta bort dom då, kanske du tycker.. Näe se det går inte för då ser jag två glada hundar som står här och tycker att vi ska gå ut.. Dom är inte kloka. Det är tjugo grader kallt ute och ändå ska de ut. Klockan 6 i morse var jag ute med dom. De sprang runt och lekte i snön som vilken sommardag som helst.. Hur sjutton är de skapade.

Nä jag sitter här med lapparna för ögonen och noterar att hustrun.. under glada tillrop till hundarna, håller på att klä på sig.. Nu ska de ut och leka i snön.. De är lika knäppa alla tre.. Jag sitter stilla och är alldeles tyst, så ingen kommer på iden att fråga om jag ska med..

Apropå skygglappar.. Så har de kommit på att det inte var städerskan som körde in ett tåg i ett hus i Stockholm.. Det har tydligen kört iväg alldeles självt. Efter tre kilometer i snö och kyla, så tog det stopp i ett hus. Synd, annars kanske det hade fortsatt lång norrut och där behövs det ett tåg som fungerar. För deras egna stannar när det blir kallt
Men nu säger utredarna som först, modiga som de är, pekade ut städerskan som ansvarig.. Att det här är ett arbetsmiljöbrott..framkallande av fara mm och vi vet inte vem som är ansvarig.. Men det vet jag.. VD för tågopratören Arriva har naturligtvis ansvaret i första hand.. Ta in honom i häktet i väntan på att spåren säkras.. Förresten, spåren ligger väl kvar på marken så de är väl lätta att säkra.

Apropå spåren, så har våran ÖB med sitt försvar, varit i Sälen förra veckan och skidat.. Han åkte i spåret och spanade efter Gustav Eriksson Wasa.. vi behöver nämligen ha hjälp med vårat försvar.. Men han, ÖB, hittade inte Gustav.. Inte så konstigt kanske, han dog ju redan 1560.. har ingen meddelat försvaret det?

Näe han skidade och skidade, ÖB alltså, så han blev överansträngd och är nu sjukskriven.. Jag hoppas att han kryar på sig snart, så han inte hamnar i FAS 3… eller hur var det nu? Det kanske var JAS 3.. han hamnar i.. Ja jag vet inte så noga.

Håll er varma nu.. alla sätt är bra..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *