Varberg

Efter allt strul med leverans av autopilotdelar i Limhamn, seglade vi iväg. Klockan hade hunnit bli 16 innan vi kom ut. Fin vind och vacker natt.. Vi fortsatte ända till Varberg. Det är ju inte farligt att passera Varbergs fästning längre.. men för säkerhets skull smög vi in försiktig, hela tiden färdig att deklarera våra fredliga avsikter.. Vi ska ju bara in och hämta en vattenpump till duschen i båten…

Ingen pump kom.. Efter kontroll med Watski.. leverantören, visa det sig att de hde skickat den till ICA i Skärblacka istället… Oj oj oj, när det påtalades skulle de ringa tillbaka strax.. inget hände, därefter hände det inte heller något.. Nu ringde, skeppets kapten upp Watski igen och fick svaret att “vi håller på att utreda vad som har hänt”.. Kapten, som var något irriterad utbrast att “ni får utreda hur mycket ni vill.. i morgon ska det vara en pump här” punkt..

Nu finns det en ny pump här i Varberg, men Watski har skickat den till en återförsäljare 8 kilometer från Varberg… Nå en vänlig människa hos återförsäljaren lovade att köra hit pumpen… Vi tror.. att den kommer. Slutsats.. lite inte på Watski!!

Hemifrån meddelas att försäljningen av min debutroman går bra.. Ett värmande betyg kom från en av barnens kusiner, ” du har gjort det omöjliga, du har fått mig att köpa en bok” Bättre betyg kan man inte få. Hoppas att det är öppningen för honom till att läsa mera böcker.

Just nu kom pumpen… Rätt till och med.

Jaha ja.. Undrar hur det går med “Bråvallafestivalen” hemma… Jag får kolla sluträkningen när jag kommer hem..

Här drar det ihop sig till Bruna bönor och fläsk..

God dag på er..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *