Räkna vinst..

Hur i hela världen räknar kommunen i Norrköping? I gårdagens tidning läste jag att Bråvallafestivalen (rockfestival) hade gått med 100 miljoner i vinst.. Detta enligt rubriken. När jag läste vidare så såg jag att det var enbart intäkter som var räknade.. inga kostnader alls var med.. Hur kan man bara nedlåta sig till att räkna så`?
Där fanns inte ett ord om hur mycket det Tyska arrangörsföretaget hade i inkomst inte heller ett ord om vad de betalat in till Norrköpings kommun.. Alla de restauranger och hotell som utsågs till vinnare.. hur mycket mer kommer de att betala in i kommunalskatt i år tackvare.. festivalen?.. Nänä Ekonimiansvariga i Norrköpings kommun.. Räkna om och räkna rätt!
Nu ska jag iväg och samla snäckor.. Jag ska dra upp min lilla båt på båtvagnen och borsta bort alla dessa havstulpaner som växer på båtbotten. Jag har ju ingen giftfärg påmålad så då får jag dra upp och borsta..
God dag på er. Vädret är gott. iallafall inom överskådlig tid.. dvs fram till skogsbrynet, för längre ser jag inte.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *