Ett handikapp..

Tänk så förlamande det är att inte ha internetkontakt med datorn.. Det är ju inte klokt att jag ska vara så beroende av det. Modem paj och okontaktbar…
Som tur är så har jag ett mobilt bredband till den bärbara datorn.. Men inte då, eftersom jag bor lite avsides, så saknas det naturligtvis täckning.. Så inget hjälper..
Kontaktlös Fredag, Lördag, söndag.. Nåja det gick ju att göra andra saker istället..

Jag åkte till Göteborg i fredagsmorse.. på bokmässa för första gången i mitt liv. Gissa om det var rörigt.. Det var så rörigt på mässan så efter bara någon timme ville jag helst åka hem.. Jag borde nog har varit bättre förberedd och i förväg bestämt vad jag skulle “göra där” vilka förlag jag vill kontakta, vilka författare jag ville lyssna på och vilka böcker som jag ville se närmare på.. Nu blev det varken “hackat eller malet”
Fast det är klart, visst var det ett nöje att kunna stå och titta på min egen skrivna bok på förlagets utställningshylla.. Där stod den och lyste, i varje fall i mina ögon. Det var underbart att se den i detta litterära sällskap i litteraturens högborg, bokmässan i Göteborg.

Söndagens vackra väder använde jag till att ta årets sista segeltur. Solen sken från en klarblå himmel. Luften var kristallklar, om än något kall. Vindriktningen var åt rätt håll och lagom mycket, så där så jag fick “fixa” lite för att få fart.. Det är när det inte blåser som det är svårt att segla.. När det blåser klarar vilken idiot som helst att segla.. Jag känner några.

Lördagen ska jag inte hoppa över, då var det kulturskymning i Norrköping.. Nej förlåt kulturnatt heter det ju..
Massor av kulturella konvulsioner i de flesta hörn och hus. Festligt tycker jag, riktigt trevligt med alla dessa glada människor och nästan inga fyllon. Härligt..

Hörni god dag till er och på återseende.. om nu bara modemet inte säckar ihop..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *