Äntligen fredag

Men vad är det för en fredag då? Jo… “kanelbullens dag” fredag.. Hur kan man bara hitta på något så knäppt. En kanelbulle full med gluten och socker som bara ligger som en klump i magen och gäser. Magen sväller och trycket som bildas pyser ut.. både här och där.. Sockret omvandlas till energi som jag inte behöver och lagras följaktligen runt midjan..
Hur sjuttom har någon kunna komma på något som dumt som Kanelbullensdag… Nä fy, nu ska jag ta en kopp kaffe och en Kardemummabulle….

Härs och tvärs igenom tråden.. Skaldade Tage Danielsson.. Här och tvärs genom våra politiska organisationer, skulle han nog ha skrivit idag. Det är vad en sådan som Håkan Thornell håller på med.. Undrar hur Tage Danielsson skulle ha formulerat sig om detta?? Inte minst vad han skulle ha skrivit om de socialdemokrater som ger honom sitt stöd..
Kanske skulle ha ha skrivit att
“Desperationen är hög uti kroppen,
närmare centern för att nå toppen”

Ja ja, har vi inte en kul politik så får vi satsa på en kul politiker. Uschianemij…

Nu skiter vi i det där och tar oss en trevlig helg.. SMHI har fixat skapligt väder. Så
God dag och trevlig helg på er alla..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *