Fullt över allt..

I Onsdagsmorse, skulle jag åka norr ut, ända till Södertälje.. Men det var nära att jag bara kom till Norrköping.
När jag skulle genom staden från E22 och över till E4 så åker jag normalt över Hamnbron och Ståthöga leden. Men Hamnbron är avstängd till största delen. En enda fil öppen i en trafik som stockar sig när varje.. fil är öppen.
Nåja det visste jag ju om så jag skulle välja en annan väg. Söderleden väster ut då.. Nä nä, där var det också stopp och bara en fil öppen. Rusningstrafiken sniglade sig fram och köerna växte.
När jag äntligen kom förbi var ju gamla E4:an (gamla riks ettan) förbi himmelstalund tänkbar… Men inte då. den gamla Finspångsrondellen var också delvis avstängd kö igen..

Jag skulle ju rakt fram så jag kom snart förbi bara för att få stopp halvägs ner mot rondellen på Stockholmsvägen (gamla karusellen)
I den rondellen har de också lyckats få till ett stopp med hysteriska köer åt alla håll..

Jag var nu så upprörd att jag ringde till Radio Östergötland.. Jag påtalade problemet med att Norrköpings samtliga genomfarter var blockerade av “vägarbeten” Men jag tror inte att de på radio fattade vad jag pratade om. Inget har hänt iallafall.
I går ringde jag till Folkbladet, de förstod iallafall problemet. “Vi försöker hinna med något om det.”
Men nej då, NT hann först med en till intet förpliktande artikel som uppmanar läsarna att kommentera på nätupplagan. Varför inte ta ett tag med de som planerar arbetena så djävla korkat istället.. De ska ställas till svars för det här tycker jag.

Uschianemej… Men nu är det fredag. Kanske en lite fest möjligen. Men inte som ungdomsfesten i Rejmyre nyligen.. Där fick polisen göra tillslag bland alla minderåriga och beslagta 58… liter sprit. Allt hälldes ut av polisen. Enligt tidningen så kom det “två fulla bussar”… hur går det till? Åker bussar på vägen trots att de är fulla…
Det fulla bussarna var lastade med ungdomar som skulle på festen och huruvida dessa ungdomar var fulla eller inte framgår inte av artikeln..

Nä det får bli en lugn fredagkväll.. God dag och nykter helg till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *