Nu är det klippt..

Jag undrar om jag vågar fortsätta med min blogg.. All avlyssning som sker av bland andra… Amerikas underrättelsetjänst, oroar mig.
Jag är ju ganska kritiskt till USA`s märkliga beslutsprocess de klarar inte att fatta beslut i viktiga frågon som berör deras eget folk. Jag tänker då först på sjukreforms förslaget som Obama faktiskt vann valet på.
Den har de rabiata bakåtsträvarna i beslutssystemet satt stopp för.. Men det törs jag ju inte skriva längre..

Nä man ska uttrycka sig som den moderata svansen bland de svansande journalisterna som så gärna lägger nyhetsartiklar på att föremålet för svansens svansande, har varit och klippt av sig svansen.. Inte journalisterna alltså.
Men herre gud de flesta klipper sig ibland det är väl inget märkvärdigt med det..

Jag får order av hustrun… Nu måste du klippa dig och snygga till dig lite. Värst va du ser ut, säger hon. Då har jag inte ens svans i håret..

Appropå klippa av så klipps landsbyggdens affärer av.. Landsbyggdsbutikerna håller på att försvinna. De som inte har klippts av de dör sotdöden..
Här har media brytt sig lite iallafall.. Men jag önskar att det offenliggörs hur “Grosshandlarna” behandlar sina småhandlare.. Grosshandlarna tex ICA, tar ut en mycket högre kostnad för sina varuleveranser, till de små affärerna på landsbyggden. Därför har inte byggdeaffären en chans att hålla ner sina priser ens i närheten av storköpen..
Men media visar ganska lite intresse för hur dessa Grosshandlare skor sig och bara blir rikare och rikare…
Kom igen massmedia, ni har en viktig oppinionsbildande uppgift…
Skit i Anders Borgs svans.. nej det är ju äckligt skit inte i den, men strunta i den istället.. Ni har som sagt en viktigare uppgift.

God dag på er..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *